Annonser
Galåvolden Mydland Holm Gård Kveldemølle

Christers skråblikk

– Se på Italia, sier Christer Rødseth når han beskriver situasjonen i Norge. Denne artikkelen ble publisert første gang i 2021, men er minst like aktuell i dag.

Har du et blinkskudd?

Salgslaget fornyer seg. Det betyr også fokus på sosiale medier. Vi ønsker oss en aktiv Instagram-konto, og inviterer deg til å sende gode bilder som fortjener et større publikum. Første bidrag har vi hentet fra Holte gård.

Luftige vafler

Salgslaget uten en vaffeloppskrift? Det er selvfølgelig ikke mulig. Her har du en «luftig» variant.

Slik blir du journalistens beste venn

Du er ikke garantert verken rikdom, ære eller berømmelse, men presseomtale kan gi din bedrift og produkter et skikkelig løft. De gode og inspirerende historiene, de sterke meningene og de gode rådene. Det kan være lurt å vite litt om hvordan du får journalister på kroken. Ingen kan dette bedre enn Per Borglund, redaktør for Mat Fra Norge i 12 år.

Kjedemakt, grossistmakt og avmakt

Mange vil nok føle avmakt i møtet med grossistmakt og kjedemakt. Salgslaget får mange henvendelser fra lokale produsenter om hvilke alternative grossistkanaler man har. Det hjelper vi med, også dersom de vil ut av en løpende grossistavtale med urimelige vilkår.

Salgslaget i ny drakt og med nytt innhold

Når du leser dette er du allerede inne på Salgslagets nye nettside. Der finner du mye av det du allerede har sett tidligere, men i en litt ny innpakning. Jeg gleder meg til utfordringen!

Er du klar for eplefest eller akevitt i september?

Tar du turen til Eplefesten i Gvarv eller til Akevittfestivalen i Gjøvik? Høsten er full av arrangementer som bør være interessante for deg. Her er kalenderen på kort og lang sikt.

Hvem vinner kampen om epler og plommer?

Jeg elsker Åkerø-epler. Det er ingenting som smaker som et Åkerø-eple som er nesten modent. Og jeg forsøker hvert år å finne gråpærer i salg over disk, denne lille frukten som smaker himmelsk, men som er nesten umulig å finne.

Nyhetsbrevet LokalMatnyttig

Få med deg bransjenyheter, nytt om kursene og annen aktuell informasjon fra Salgslaget AS. Du kan når som helst avslutte abonnementet dersom du ønsker det.

Meld deg på nyhetsbrevet