Annonser
Galåvolden Mydland Holm Gård Kveldemølle
Oliven i oveflod på Grüner Woche for et snaut år siden. Foto: Messe Berlin GmbH

Gå for grønt i januar!

Grønt i januar?!?  Fullt så galt har det vel ikke gått med klimaendringene ennå, og du må til Berlin for å oppleve «Grüne Woche 2024». Til verdens største landbruksmesse kommer det representanter for drikke-, mat- og reiselivsbransjen fra hele verden. Arrangøren regner med 1400 utstillere fra 61 land og ca. 300 000 besøkende. Norge er svært godt representert med både utstillere og besøkende, og messedagene har rukket å bli en viktig møteplass norske produsenter. 

Som du skjønner – om du blir med blir du garantert ikke alene, og du inviteres med dette til å bli med på «all inclusive»-tur, som arrangeres av Salgslaget og Expert Reiser/Balslev.  Grüne Woche går av stabelen 19.-28. januar neste år – vår tur går fra 21.-24.januar.  Turen er planlagt ned til minste detalj. Du slipper å stresse med tider og steder og alt du skal rekke. 

Enten du har vært i Berlin før, på IGW eller ikke, så kan vi love deg en helt spesiell tur. Det blir fullt av faglige og sosiale opplevelser, en viktig fagsamling og produsentbesøk. Reiseledere er ostedronning Kristin Waagen og journalist Kari Gåsvatn sammen med meg, som er daglig leder i Salgslaget. Det er et begrenset antall plasser.  Det er ikke så lenge igjen til avreise – meld deg på NÅ!

Her finner du alt om turen til Berlin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nyhetsbrevet LokalMatnyttig

Få med deg bransjenyheter, nytt om kursene og annen aktuell informasjon fra Salgslaget AS. Du kan når som helst avslutte abonnementet dersom du ønsker det.

Meld deg på nyhetsbrevet