Annonser
Galåvolden Mydland Holm Gård Kveldemølle

Registrering i EPD

Mange produsenter får både dataskrekk og prestasjonsangst når de ser ordene EPD, Mediastore, STAND og Grunndata – med betegnelsene B, BT, BMT, BMMT, Multiforpakning.

Da er det fort gjort å takke ja til «gode hjelpere» som tilbyr seg å gjøre jobben. Men – vær obs og vær forsiktig. Det er mange som knytter betingelser til å gjøre jobben for en produsent, til og med tar noen eierskapet til dataene. Det betyr at produsentens navn kanskje ikke kommer tydelig frem og synes på de stedene det skal i verdikjeden – f eks i vareregistre, bestillingslister, på hylleforkanter etc. Og det er ikke bra, for det er selvsagt produsentens navn som skal frem, ikke hjelperens.

Salgslaget kan om ikke lenge tilby hjelp til å gjøre jobben. Produsenten må gjøre jobben selv, under vår veiledning, men beholder da selv alle de registrerte tall og data. Vi tar en liten godtgjørelse for jobben, men alle fordelene med å være sin «egen herre» er verd mye.

Føler du behov for hjelp, eller å se på hvordan eierskapet til dine registrerte data er, så ta kontakt med oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nyhetsbrevet LokalMatnyttig

Få med deg bransjenyheter, nytt om kursene og annen aktuell informasjon fra Salgslaget AS. Du kan når som helst avslutte abonnementet dersom du ønsker det.

Meld deg på nyhetsbrevet