Annonser
Galåvolden Mydland Holm Gård Kveldemølle

Få hjelp til å søke støtte fra det offentlige og utarbeide strategier

I løpet av korona’en har stadig flere av oss blitt betydelig mer interesserte og positive til lokal mat og drikke. Ifølge forskere skjer dette fordi vi vil støtte lokale produsenter, at interessen for matlaging er økt, bevissthet rundt å kose seg til måltidene og selvsagt at mange ønsker å kjøpe kvalitetsmat og drikke. Dette gir deg som er produsent muligheter til å øke salg og fortjeneste dersom du gjør det på rett måte. På bondens Marked, Reko og andre steder der folk kan handle direkte gir den personlige produsentkontakten også økt tilliten og dermed økt betalingsvilje, fordi de ser at kvaliteten er den aller beste. Og da kommer de tilbake og tilbake.Salgslaget jobber for å bedre lønnsomheten hos produsenter av lokal og kortreist mat og drikke med tjenester som øker produsentenes inntekter og får utgiftene ned. Ingen produsenter og produkter er like og det er derfor ulike veier til økt lønnsomhet. Vi hjelper med å skreddersy veien.

Trenger du hjelp til å søke støtte fra det offentlige og knytte den til arbeidet med å legge den videre strategien? En god strategi skal bygge opp under søknaden og starter gjerne med en prosjektplan. Et prosjekt må finansieres med produsentens egen kapital, egen arbeidsinnsats og økonomisk støtte. Og støtten kan være avgjørende for å lykkes. Norsk landbruk har en rekke ulike støtteordninger for bønder og bedrifter som videreforedler lokale råvarer.

Det er ikke lett å orientere seg i tilbudet av gode hjelpere og støtteordninger. Salgslaget vil være den beste hjelperen og hjelpe deg med å finne de gode støtteordningene som passer din bedrift og prosjekt. Og vi hjelper til med utformingen av søknaden dersom det er behov for det.

Vi tilbyr også hjelp til utarbeidelse av strategien og prosjektbeskrivelsen der det er ønskelig. For å kunne lage en god søknad og en god plan er det nødvendig med et tett samarbeid mellom deg som produsent og Salgslaget. Som en del av avtalen kan vi derfor gjøre en kostnadsfri vurdering av bedriften din, gi råd om hvordan prosjektet kan defineres og se hvordan du kan nyte godt av Salgslagets ressurser.

Vår ambisjon er at søknaden skal utformes slik at du får full effekt av den økonomiske støtten og vise hvordan den bidrar til et effektivt, kostnadsbesparende og resultatrettet prosjekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nyhetsbrevet LokalMatnyttig

Få med deg bransjenyheter, nytt om kursene og annen aktuell informasjon fra Salgslaget AS. Du kan når som helst avslutte abonnementet dersom du ønsker det.

Meld deg på nyhetsbrevet