Annonser
Galåvolden Mydland Holm Gård Kveldemølle

Hvordan tjener du mer på å selge mindre?

Det høres kanskje litt omvendt ut, men det er faktisk ikke ønsketenkning. Flere har bedt om dette spesialkurset i lønnsomhetsstyring der Salgslaget viser deg hvordan. I disse dager er det flere produsenter av lokal mat og drikke som merker presset fra et marked der prisene overstyrer kvalitetskravene, og mange forbrukere tenker at «det billigste er godt nok.»

Så hva kan du som produsent gjøre for å motvirke de negative effektene på din økonomi? Uavhengig av i hvilke kanaler du selger.

Poenget er uansett at du ikke kan drive dyrere enn inntektene dine tillater. Men hva er de reelle kostnadene og inntektene? Og hva kan du gjøre med dem? Hva tjener du på de ulike kundene? For å finne svarene må du ha et system som strukturerer kostnader og inntekter ut fra din situasjon slik at du har full oversikt. Så utarbeider vi et system som viser deg hvor du kan forbedre både kostnadene og inntekten.

Det finnes ingen quick fix for dette. Salgslaget kan hjelpe deg. Enten vi først kommer på besøk eller vi tar et telefon- eller nettmøte. Du kan også melde deg som interessert i et av de kommende spesialkursene om dette. Da vil du få nærmere informasjon om kurs ut i fra hvor du bor. Kursledere er Viggo Johannessen og Frode Kristensen. Del gjerne dette innlegget med produsenter du mener har behov for hjelp.

Den enkleste måten for å få svar om hjelp, eller for å melde interesse for kurs, er via denne linken.

Og selvsagt er alt du skriver konfidensielt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nyhetsbrevet LokalMatnyttig

Få med deg bransjenyheter, nytt om kursene og annen aktuell informasjon fra Salgslaget AS. Du kan når som helst avslutte abonnementet dersom du ønsker det.

Meld deg på nyhetsbrevet