Annonser
Galåvolden Mydland Holm Gård Kveldemølle

Vi er salgsLAGET

ARNE BRIMI
Kokk, forfatter, en av «Gutta på Tur», eier og vert på matopplevelsesstedet Vianvang på fjellet mellom Vågå og Lom.
Arne har vært og er sentral i utviklingen av norsk mat- og måltidskultur og som formidler av norske mattradisjoner. Han har utgitt 16 kokebøker, ble Årets kjøkkensjef i 1985. I 1987 var han Norges første deltaker i Bocuse d´Or.  I 1998 fikk han «Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris» og i 2005 ble han utnevnt til Ridder av 1. klasse av St Olavs Orden.
Fun fact: Ingrid Espelid Hovig ble kjent for å «ha juksa litt», mens Arne er kjent som uoffisielt førsteambassadør for sjalottlauken.


CAROLINE FRANCKE BERG
Sivilmarkedsfører fra NMH – etterutdanning fra BI og Harvard innen marketing og digitalisering. 
Jobbet i DB Schenker med logistikk fra 2006 til 2015, og som  salgs- og markedssjef på Hadeland Glassverk. Caroline jobbet i tr år for Tone med ansvar for kontakt med produsenter av lokal mat og drikke.
Fun fact: Caroline liker tall og analyser..(!)


FRODE KRISTENSEN
Salgslagets grunnlegger og daglige leder. Siviløkonom med markedsføring og logistikk som spesialisering, og begge avdelinger i Matkulturstudiet ved Universitetet i Bergen.
God mat og drikke er Frodes livsstil, jobb og hobby. Siden 1982 har han jobbet med produkt- og markedsutvikling, salg og markedsføring av mat og drikke i dagligvare og horeca, nasjonalt og internasjonalt. Han har startet og bygget opp selskaper innenfor dagligvare og helsekost. Forde bruker sin lange erfaring og brede kontaktnett til rådgivning, kurs og foredrag i Salgslaget.
Fun fact: Frode er vaffelentusiast, og mener sannsynligvis at de bør kunne stekes i frityr.


HANNE WALSTAD
Utdannet husstellærer fra Stabekk Husstellærerhøgskole og bedriftsøkonom fra BI.
Hanne var blant de aller første kvinnelige dagligvareselgere. Hun jobbet i Nestlé Findus og hadde flere ulike stillinger, hun var med å bygge opp Mega Skøyen, før hun begynte som innkjøpssjef for ost og meieri i Smart Club. Har eget selskap som hjelper produsenter av lokal mat og drikke med innsalg og med demonstrasjoner i butikk.
Fun fact: Hanne har drevet egen delikatesse-butikk og var der pionér på matkurs i samarbeid med flere ledende kjøkkensjefer.


SILJE JOHNSON
Utdannet Cand. Polit. fra UiO, med etterutdanning innen Business Development (BI) og Organisasjon, strategi og ledelse (UiO). Er i dag fagdirektør i Klima- og miljødepartementet
I perioden 2010-2014 jobbet hun tettere på norsk landbruk og matproduksjon; først som prosjektleder i Mat fra Toten og så i Østre Toten kommune. Silje vil med sin kompetanse bidra til Salgslagets arbeid innen prosjektledelse, mål- og resultatstyring, samt holde produsentene oppdatert på aktuelle støtteordninger
Fun fact: Silje er isbader. Bruker mye tid i Norske Redningshunder sammen med riesenschnauzeren Ella.


VIGGO JOHANNESSEN
Utdannet ingeniør og driftsøkonom, sertifisert Coach fra Ringom-Instituttet og Lean Manager Teknologisk Institutt. Har inntil 2023 jobbet som Seniorrådgiver i Kiwa / Teknologisk Institutt. Viggo har vært en sentral person i utvikling av økonomisk kompetanse hos produsenter av lokal mat og drikke siden 1990-tallet. Han har jobbet med flere av dagens ledende produsenter innen ulike
bransjer. Han jobber også med lederutvikling og kontinuerlig forbedringsarbeid.
Fun fact: Viggo er Lean coach og har vært fagansvarlig for Kiwa’s Lean skole og Mellomlederskole. Han deltar i Lean Forum Norge (LFN) i Programkomiteen, leder av juryen for årets Lean virksomhet og årets Lean prosjekt samt styreleder i LFN regionalt fora i BTV (Buskerud / Telemark / Vestfold).

Nyhetsbrevet LokalMatnyttig

Få med deg bransjenyheter, nytt om kursene og annen aktuell informasjon fra Salgslaget AS. Du kan når som helst avslutte abonnementet dersom du ønsker det.

Meld deg på nyhetsbrevet