
ARNE BRIMI
Kokk, forfatter, en av «Gutta på Tur», eier og vert på matopplevelsesstedet Vianvang på fjellet mellom Vågå og Lom.
Arne har vært og er sentral i utviklingen av norsk mat- og måltidskultur og som formidler av norske mattradisjoner. Han har utgitt 16 kokebøker, ble Årets kjøkkensjef i 1985. I 1987 var han Norges første deltaker i Bocuse d´Or. I 1998 fikk han «Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris» og i 2005 ble han utnevnt til Ridder av 1. klasse av St Olavs Orden.
Fun fact: Ingrid Espelid Hovig ble kjent for å «ha juksa litt», mens Arne er kjent som uoffisielt førsteambassadør for sjalottlauken.

CAROLINE FRANCKE BERG
Sivilmarkedsfører fra NMH – etterutdanning fra BI og Harvard innen marketing og digitalisering.
Jobbet i DB Schenker med logistikk fra 2006 til 2015, og som salgs- og markedssjef på Hadeland Glassverk. Caroline jobbet i tr år for Tone med ansvar for kontakt med produsenter av lokal mat og drikke.
Fun fact: Caroline liker tall og analyser..(!)

FRODE KRISTENSEN
Salgslagets grunnlegger og daglige leder. Siviløkonom med markedsføring og logistikk som spesialisering, og begge avdelinger i Matkulturstudiet ved Universitetet i Bergen.
God mat og drikke er Frodes livsstil, jobb og hobby. Siden 1982 har han jobbet med produkt- og markedsutvikling, salg og markedsføring av mat og drikke i dagligvare og horeca, nasjonalt og internasjonalt. Han har startet og bygget opp selskaper innenfor dagligvare og helsekost. Forde bruker sin lange erfaring og brede kontaktnett til rådgivning, kurs og foredrag i Salgslaget.
Fun fact: Frode er vaffelentusiast, og mener sannsynligvis at de bør kunne stekes i frityr.

HANNE WALSTAD
Utdannet husstellærer fra Stabekk Husstellærerhøgskole og bedriftsøkonom fra BI.
Hanne var blant de aller første kvinnelige dagligvareselgere. Hun jobbet i Nestlé Findus og hadde flere ulike stillinger, hun var med å bygge opp Mega Skøyen, før hun begynte som innkjøpssjef for ost og meieri i Smart Club. Har eget selskap som hjelper produsenter av lokal mat og drikke med innsalg og med demonstrasjoner i butikk.
Fun fact: Hanne har drevet egen delikatesse-butikk og var der pionér på matkurs i samarbeid med flere ledende kjøkkensjefer.

SILJE JOHNSON
Utdannet Cand. Polit. fra UiO, med etterutdanning innen Business Development (BI) og Organisasjon, strategi og ledelse (UiO). Er i dag fagdirektør i Klima- og miljødepartementet
I perioden 2010-2014 jobbet hun tettere på norsk landbruk og matproduksjon; først som prosjektleder i Mat fra Toten og så i Østre Toten kommune. Silje vil med sin kompetanse bidra til Salgslagets arbeid innen prosjektledelse, mål- og resultatstyring, samt holde produsentene oppdatert på aktuelle støtteordninger
Fun fact: Silje er isbader. Bruker mye tid i Norske Redningshunder sammen med riesenschnauzeren Ella.

VIGGO JOHANNESSEN
Utdannet ingeniør og driftsøkonom, sertifisert Coach fra Ringom-Instituttet og Lean Manager Teknologisk Institutt. Har inntil 2023 jobbet som Seniorrådgiver i Kiwa / Teknologisk Institutt. Viggo har vært en sentral person i utvikling av økonomisk kompetanse hos produsenter av lokal mat og drikke siden 1990-tallet. Han har jobbet med flere av dagens ledende produsenter innen ulike
bransjer. Han jobber også med lederutvikling og kontinuerlig forbedringsarbeid.
Fun fact: Viggo er Lean coach og har vært fagansvarlig for Kiwa’s Lean skole og Mellomlederskole. Han deltar i Lean Forum Norge (LFN) i Programkomiteen, leder av juryen for årets Lean virksomhet og årets Lean prosjekt samt styreleder i LFN regionalt fora i BTV (Buskerud / Telemark / Vestfold).