Annonser
Galåvolden Mydland Holm Gård Kveldemølle

Om oss

Salgslaget AS ble etablert i 2018.

Salgslaget er et nettverk av dyktige samarbeidspartnere med bred kompetanse og erfaring fra hele verdikjeden. Salgslaget er således et profesjonelt og samkjørt «alt-på-ett-sted»-nettverk for kommersielle tjenester til produsenter av lokale mat- og drikkespesialiteter. 

Alle samarbeidspartnerne har «gått opp løypa» flere ganger tidligere og vi kjenner både utfordringene og mulighetene i markedet. Det betyr at du slipper å betale for at vi skal gjøre oss kjent i «ukjent terreng» før vi kan jobbe der. Derfor kan vi forsikre oppdragsgiverne om gode og målbare resultater av et samarbeid.

Grunnlaget for Salgslagets arbeidsområder og arbeidsmodell finner du i vårt gratishefte «Veien til markedet».

Frode Kristensen

Salgslagets grunnlegger og daglig leder. Siviløkonom med markedsføring og logistikk som spesialisering, og begge avdelinger i Matkulturstudiet ved Universitetet i Bergen. God mat og drikke er Frodes livsstil, jobb og hobby. Siden 1982 har han jobbet med produkt- og markedsutvikling, salg og markedsføring av mat og drikke i dagligvare og horeca, nasjonalt og internasjonalt, i spennet fra Nestlé (Findus) til Den Lille Nøttefabrikken. Han har både startet og bygget opp selskaper innenfor dagligvare og helsekost. Siden 1997 har han jobbet i flere selskaper med å bistå små og mellomstore produsenter av mat og drikke – slik at disse tjener penger, har et godt liv og kan leve av det de driver med. Kristensens lange erfaring og brede kontaktnett bruker han til rådgivning, kurs og foredrag i Salgslaget.

Nyhetsbrevet LokalMatnyttig

Få med deg bransjenyheter, nytt om kursene og annen aktuell informasjon fra Salgslaget AS. Du kan når som helst avslutte abonnementet dersom du ønsker det.

Meld deg på nyhetsbrevet