![](https://salgslaget.no/wp-content/uploads/2023/11/GW-Logo_CMYK_Dunkelgruen_vertikal-1.jpg)
Grüne Woche er den kanskje viktigste møteplassen for oss som er levende opptatt av lokalmat og -drikke. Det er der du møter kolleger og likesinnede. Det er der du bygger nettverk og det er der du finner spennende og relevante produkter. I januar venter arrangøren over 300 000 besøkende!
Vi er allerede en gjeng som er klare for avreise søndag 21. januar, men vi har plass til flere. Vi er med for å profilere norsk mat, men ikke minst for å lære og oppleve sammen med mennesker som har de samme interessene. Vi føler oss sikre på at programmet inneholder noe for alle:
![](https://salgslaget.no/wp-content/uploads/2023/11/4-i-Berlin-1024x323.png)
Vi har plass til deg også
Petter Wahl Sekne forteller blant annet om om hvorfor og hvordan kokker velger eller velger bort lokalmat-leverandører, og om hvordan han og andre kokker bruker lokalmat.
Kristin Waagen gir deg historien om Kraftkar, fra ystekar på badet til verdens beste ost i 2016 og frem til Tingvollost slik vi kjenner bedriften i dag.
Kari Gåsvatn har vært tett på utviklingen i tysk og norsk lokalmat, og deler erfaringer og synspunkter med oss.
Frode Kristensen lover å gi deg verktøyene du trenger med fokus på markedsforståelse, salgskanaler, logistikk og utfordringer med grossister.
Det finnes sikkert grunner til ikke å ville være med til Grüne Woche i Berlin, men vi kommer ikke på noen virkelig gode. Detaljene om turen finner du her:
Komplett program fra avreise søndag til retur onsdag, trykk på denne linken.
Kostnad og hva som er inkludert finner du her
Påmelding finner du på denne linken.
![](https://salgslaget.no/wp-content/uploads/2023/11/BJ7I1350-1024x682.jpg)
![](https://salgslaget.no/wp-content/uploads/2023/11/VO6_1709-1024x681.jpg)
![](https://salgslaget.no/wp-content/uploads/2023/11/VO5_9611-1024x682.jpg)
![](https://salgslaget.no/wp-content/uploads/2023/11/grunerleben-Z2601-1024x683.jpg)