Annonser
Galåvolden Mydland Holm Gård Kveldemølle

Grønt lys for Grüne Woche – bli med oss til Berlin!

Grüne Woche er den kanskje viktigste møteplassen for oss som er levende opptatt av lokalmat og -drikke. Det er der du møter kolleger og likesinnede. Det er der du bygger nettverk og det er der du finner spennende og relevante produkter. I januar venter arrangøren over 300 000 besøkende!

Vi er allerede en gjeng som er klare for avreise søndag 21. januar, men vi har plass til flere. Vi er med for å profilere norsk mat, men ikke minst for å lære og oppleve sammen med mennesker som har de samme interessene.  Vi føler oss sikre på at programmet inneholder noe for alle:

Petter, Kristin, Kari og Frode garanterer faglig utbytte og gode dager på Grüne Woche!
Vi har plass til deg også

Petter Wahl Sekne forteller blant annet om om hvorfor og hvordan kokker velger eller velger bort lokalmat-leverandører, og om hvordan han og andre kokker bruker lokalmat.

Kristin Waagen gir deg historien om Kraftkar, fra ystekar på badet til verdens beste ost i 2016 og frem til Tingvollost slik vi kjenner bedriften i dag.

Kari Gåsvatn har vært tett på utviklingen i tysk og norsk lokalmat, og deler erfaringer og synspunkter med oss.

Frode Kristensen lover å gi deg verktøyene du trenger med fokus på markedsforståelse, salgskanaler, logistikk og utfordringer med grossister.

Det finnes sikkert grunner til ikke å ville være med til Grüne Woche i Berlin, men vi kommer ikke på noen virkelig gode. Detaljene om turen finner du her:

Komplett program fra avreise søndag til retur onsdag, trykk på denne linken.

Kostnad og hva som er inkludert finner du her

Påmelding finner du på denne linken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nyhetsbrevet LokalMatnyttig

Få med deg bransjenyheter, nytt om kursene og annen aktuell informasjon fra Salgslaget AS. Du kan når som helst avslutte abonnementet dersom du ønsker det.

Meld deg på nyhetsbrevet