Annonser
Galåvolden Mydland Holm Gård Kveldemølle

Ny mann er med på laget!

Fred Graham har de siste 9 årene jobbet i RELEX Solutions med retail-kunder som ønsker en bedre balanse mellom vareforsyning og eksponering / varetrykk i butikk for å redusere kostnader og matsvinn. Han er utdannet fra BI med spesialisering innen innkjøp og logistikk.

Fred  har lang ledererfaring innen norsk dagligvare med ulike forbedringsprosesser – både fra produsentsiden (logistikkdirektør i Stabburet og markedsdirektør for Stabburet Ferskvare) og senere kjede/distribusjonssiden (logistikkdirektør i Hakon-gruppen – RIMI/ICA)

Fred er uformell og med glimt i øyet, alltid opptatt av å finne frem til gode og kostnadseffektive løsninger som fungerer godt gjennom hele verdikjeden – både i dag og i morgen. Han var sentral støttespiller på logistikkområdet ved etableringen av Lokalmat BA, og er opptatt av lokalmatprodusentenes kostnadsforståelse i møte med ulike tjenestetilbydere. Nå inngår han som dyktig logistikkressurs tilgjengelig for Salgslagets medlemmer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nyhetsbrevet LokalMatnyttig

Få med deg bransjenyheter, nytt om kursene og annen aktuell informasjon fra Salgslaget AS. Du kan når som helst avslutte abonnementet dersom du ønsker det.

Meld deg på nyhetsbrevet