Grüne Woche er den kanskje viktigste møteplassen for oss som er levende opptatt av lokalmat og -drikke. Det er der du møter kolleger og likesinnede. Det er der du bygger nettverk og det er der du finner spennende og relevante produkter. I januar venter arrangøren over 300 000 besøkende!
Vi er allerede en gjeng som er klare for avreise søndag 21. januar, men vi har plass til flere. Vi er med for å profilere norsk mat, men ikke minst for å lære og oppleve sammen med mennesker som har de samme interessene. Vi føler oss sikre på at programmet inneholder noe for alle:
Petter Wahl Sekne forteller blant annet om om hvorfor og hvordan kokker velger eller velger bort lokalmat-leverandører, og om hvordan han og andre kokker bruker lokalmat.
Kristin Waagen gir deg historien om Kraftkar, fra ystekar på badet til verdens beste ost i 2016 og frem til Tingvollost slik vi kjenner bedriften i dag.
Kari Gåsvatn har vært tett på utviklingen i tysk og norsk lokalmat, og deler erfaringer og synspunkter med oss.
Frode Kristensen lover å gi deg verktøyene du trenger med fokus på markedsforståelse, salgskanaler, logistikk og utfordringer med grossister.
Det finnes sikkert grunner til ikke å ville være med til Grüne Woche i Berlin, men vi kommer ikke på noen virkelig gode. Detaljene om turen finner du her:
Komplett program fra avreise søndag til retur onsdag, trykk på denne linken.
Kostnad og hva som er inkludert finner du her
Påmelding finner du på denne linken.