Veien til markedet
alt henger sammen med alt

kurs

Veien til markedet

Også som lokalmatprodusent må du kunne «litt om alt». Kundenes krav til kommersiell kompetanse hos lokalmatprodusentene øker raskt. Om alt fra varenummer og palleplan til produksjonshygiene, logistikk, økonomistyring og en digitalisert utvikling som påvirker det aller meste i dagliglivet. Det er ikke enkelt å holde seg oppdatert til enhver tid, men dette kurset skal ta deg et stykke på vei. Varighet: 1 lang kursdag. Kan legges opp som én langdag, men det anbefales å legge det opp fra lunsj til lunsj.

Veien til Markedet

Vi starter kort sagt fra begynnelsen og følger et «nytt produkt» fra det skal inn i et ukjent marked og ender opp i den salgskanalen kursdeltakerne finner best for produktet. Med utgangspunkt i dette skal vi samtidig vise deg hvordan du sikrer deg best mulig økonomi og gode ekspansjonsmuligheter.
Kurset er basert på Salgslagets gratishefte «Veien til markedet» som du kan laste ned. Innholdsfortegnelsen i heftet viser kursplanen som igjen speiler bredden i kompetansebehovet

Kursledere

Frode Kristensen

Salgslagets daglige leder

Sammen med Frode Kristensen vil forskjellige samarbeidspartnere lede kurset, avhengig av kursdeltakernes faglige ønsker.