Annonser
Galåvolden Mydland Holm Gård Kveldemølle

Kilder og bruk av markedsdata

På dette kurset tar vi for oss to hovedområder – hvilke markedsdata kan du som produsent få tak i til en overkommelig pris og hvordan kan du bruke dataene f eks i forhandlinger, i salgssamtaler og intern planlegging. 

For like viktig som å fremskaffe tall og informasjon om markedet er det å kunne bruke materialet i den praktiske hverdagen. Dette gjelder både forenklede, men også mer omfattende markeds- og verdikjedeanalyser, enten det dreier seg om produktkategorier, kunde- og markedsforhold, de ulike salgskanalene eller andre faktorer. 

Kurset vil hjelpe produsenter til å se hvilken informasjon som er relevant, hvordan de kan få tak i slike data og hvordan de så kan bygge opp sin egen salgsargumentasjon basert på disse.

Faglig kursleder vil være én eller flere samarbeidspartnere, avhengig av kursdeltakere og deres faglige ønsker.

Det vil være ulike forelesere på kurset, avhengig av deltakerne, men hovedansvarlig er Salgslagets daglige leder Frode Kristensen.

Varighet: 1 lang kursdag

Nyhetsbrevet LokalMatnyttig

Få med deg bransjenyheter, nytt om kursene og annen aktuell informasjon fra Salgslaget AS. Du kan når som helst avslutte abonnementet dersom du ønsker det.

Meld deg på nyhetsbrevet