Annonser
Galåvolden Mydland Holm Gård Kveldemølle

Emballasje – mer enn valg mellom pose og eske

Det er oftere fokus på emballasje fordi den er et viktig element i kundens totalopplevelse av produktet, den er en stor kostnad og samtidig er riktig innpakning et viktig miljøtiltak. God og riktig emballasje hindrer at produktet taper seg i kvalitet og reduserer dermed svinn. Stadig flere fremtidsrettede produsenter jobber for å finne stadig bedre løsninger – med ressursbruk, miljøhensyn og energiutnyttelse i fokus. Du kan bli en av dem.

På kurset

Kurset gir deg grunnleggende kompetanse for at du selv kan lete videre og ta de riktige valgene etter hvert som nye materialer og emballasjeformer dukker opp. Men hvilken emballasje passer best til ditt produkt? I hvilken grad skal du legge vekt på resirkulerbarhet og materialgjenvinning? Og du har sikkert mange flere spørsmål.

Sentrale emner er materialtyper, pakkemetoder, emballasjedesign og emballasjens rolle i verdikjeden. Og vi gjennomgår standarder, rammebetingelser, lover, regler og direktiver for emballasjesektoren.

Kurset er tilrettelagt av Per Chr Olander, og du vil møte både ham og andre forelesere på kurset.

Nyhetsbrevet LokalMatnyttig

Få med deg bransjenyheter, nytt om kursene og annen aktuell informasjon fra Salgslaget AS. Du kan når som helst avslutte abonnementet dersom du ønsker det.

Meld deg på nyhetsbrevet