Konferanse 15. mai: LOKALMATDAGEN

Kjære lokale produsent av mat og drikke, du som er ansatt hos en lokal produsent, kunde hos Salgslaget eller venn av Salgslaget.  

Stolthet er et nøkkelord for deg som er lokal produsent av mat eller drikke. Du lager dine produkter og selger dem fordi du er stolt av dem. Du vil ha et godt liv av inntekten som salget gir deg. Du er dyktig, du er etterspurt og du ønsker at det skal fortsette sånn i lang tid. Det skulle bare mangle. Mye av dette tar vi opp på Lokalmatdagen. Her får du høre om de mange sammenhengene mellom gastronomi, matkultur og bærekraft.

Program til LOKALMATDAGEN

(små endringer kan forekomme)

Kl. 09:00: Ankomst med kaffe
Kl. 09:30: Velkommen – Frode Kristensen, Daglig leder Salgslaget AS
Kl. 09:45: Presentasjon av Røverstaden – Jørgen Roll – Adm dir Oslo Konserthus og ysterieier
Kl. 10:00: Lokale produsenters plass og ansvar for fremtidens mat og matkultur – Arne Brimi
Kl. 10:30: Lokalmatens plass i norsk gastronomi – Arne Sørvig, Stiftelsen Norsk Gastronomi
Kl. 11:00: Kaffe og beinstrekk

Kl. 11:30: Matkulturen må pleies og kommuniseres – Eirik Bræk, Fenaknoken
Kl. 12:00: Streif 2005 var starten, hvor går veien videre – Eivind Haalien, NorgesGruppen
Kl. 12:30: Matkulturell minibuffet-lunch fra Fenaknoken, mingling og møte med Salgslaget-partnere

Kl. 14:00: Framtida for lokalmat, utfordringer og muligheter – Ingulf Galåen, Galåvolden Gard
Kl. 14:30: Hva betyr bærekraft for produsentene av lokal mat og drikke – Ola Hedstein, Rethink Food
Kl. 15:00: Kaffe og beinstrekk

Kl. 15:30: Veien til lykke har vært både kronglete, bratt og full av torner – Knut Ødegaard, Stølsvidda
Kl. 16:00: Oppsummering – Frode Kristensen
Kl. 17:30: Frivillig spasertur til Fenaknoken (Vippetangen). Vi handler og spiser det vi selv har lyst på

Dette er viktig kunnskap å ha når du som er produsent skal forme din egen fremtid og kunne leve et godt liv av å selge det du produserer. Lokalmatdagen stiller Salgslaget med flere samarbeidspartnere som der og da kan gi deg gratis gode råd om økonomistyring, logistikk, kalkulering, markedsforståelse, forhandlinger, salgsplanlegging, Lean, matmerking, salg i gårdsbutikk, demo i dagligvarebutikk, GTIN- og EPD-registrering og mer til.

To produsenter trekkes ut og får fire timer gratis veiledning fra valgt samarbeidspartner i Salgslaget.

Påmelding og praktisk informasjon til LOKALMATDAGEN

Påmelding innen 1.mai.

Pris: 2.750,-
Sted: 
Røverstaden, Munkedamsveien 15, 0250 Oslo

Påmeldingen inkluderer lunsj og kaffe. Halv pris for deltaker nr. 2 og ev. flere fra samme bedrift. Vi har et begrenset antall plasser, så her gjelder det å være tidlig ute med påmeldingen til lokalmatdagen.

Sosialt

Når det faglige programmet er ferdig, så blir det et lite pusterom før vi tar vi den korte spaserturen bort til Fenaknoken på Vippetangen. Der kan de som ønsker det fylle handleposen sin fra velfylte hyller og skap. Og Eirik Bræk lager også gjerne et hyggelig og smakfullt måltid etter ditt ønske.

Vi håper du blir med både på Lokalmatdagen og det sosiale etterpå!