Hopp rett til innholdet
Hovedmeny
RÅDGIVING
KURS
Menyveksler
Veien til markedet – alt henger sammen med alt
Markedsforståelse, salg og forhandlinger
Verdikjeden, kostnader i logistikk og produsentsamarbeid
Kalkyler, budsjett, regnskap og Lean
Kurs: Kilder og bruk av markedsdata
Produktdemo – fra gårdsbutikken til supermarkedet
Unngå å møte veggen! Men hva hvis det allikevel skjer? En samling for inspirasjon til veien videre
Lagbygging i produsentsammenslutninger
Norsk måltidskultur
Behov og bruk av sosiale medier
Slik skriver du den gode historien
Emballasje – mer enn valg mellom pose og eske
De første skrittene i eksport
Matmerking
Folkene
Anbefalinger
Nyhetsbladet
Presseklipp
Kontakt oss
Om oss
Alle Salgslagets nyhetsblad
Har du lyst å lese alle nyhetsbladene i sin helhet? Her finner du den hele oversikten.
Les 2022/5, nr. 11
Les 2022/4, nr. 10
Les 2022/3, nr. 9
Les 2022/2, nr. 8
Les 2022/1, nr. 7
Les 2021/6, nr. 6
Les 2021/5, nr. 5
Les 2021/4, nr. 4
Les 2021/3, nr. 3
Les 2021/2, nr. 2
Les 2021/1, nr. 1